naëlle

Welkom bij Mimi Baby Latem! 

Hallo, ik ben Kaat, zelf trotse mama van Naëlle. 

Op 10 Augustus opende ik Mimi Baby Latem, een baby speciaalzaak in het hartje van Sint-Martens-Latem. 

Hebben jullie het heugelijke nieuws ontvangen dat je een klein wondertje verwacht? Weet je niet goed waar te beginnen en wat je allemaal nodig hebt? Breng dan zeker een bezoekje aan Mimi Baby Latem. Met heel veel plezier en een grote glimlach zal ik jullie bijstaan in jullie keuze.

Bij Mimi Baby Latem kan je terecht voor een brede waaier aan prachtige kledij van 0-2 jaar, speelgoed tot 4 jaar, de mooiste baby -en kinderkamers en de beste kinderwagens. Kortom, voor elk wat wils!

Ook voor het leggen van je geboortelijst, doopsuiker en geboortekaartjes ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef uitgebreid advies en biedt een unieke All-in service waarbij het comfort van de klant centraal staat.

Zonder stress en zonder zorgen genieten van jullie kleine wondertje! 

Gratis vooraflevering van de geboortelijst artikelen, een persoonlijke afspraak in een leuke sfeer op elk gewenst moment, een complete opvolging door één en dezelfde persoon en het creëren en personaliseren van je eigen textiel zijn nog maar een aantal van de vele voordelen die Mimi Baby Latem te bieden heeft. 

Je kan kiezen uit meer dan 120 merken, gaande van klassiek, luxueus, gepersonaliseerd tot hip en modern. Neem gerust een kijkje tussen de merken en ontdek al het moois dat ik in de winkel te bieden heb.

Tot heel snel!

Liefs, 

Kaat Van Daele

 

Stel uw vraag